De 2-minutenregel voor Jordan Belfort

Dit allereerste element het ik interessant vind juiste verhaal, kan zijn de focus op een doel. “The only thing standing between you and your dream kan zijn the bullshit story you keep telling yourself as to why you can’t achieve it”, is ons uitspraak van hem die veel zegt. Deze bedoelt hierbij dat jouw alles, doch dan ook allemaal kan bereiken. Het enig hetgeen aangaande waarde is, kan zijn dat je er alleen in gelooft. Dit kan zijn een mentaal ontwikkeling. Succes komt nimmer aangewaaid, er wordt hard vanwege gewerkt.

Deze pretentieuze Amerikaan zou, net wanneer Jordan, ooit ons fortuin hebben geschapen op de beurs, en meteen wijdt hij bestaan carrière om lieden te verder helpen precies zo succesvol te geraken. Riiiiight.

Teneinde zeker te weten dat jouw het nieuwe schooljaar echt over begint gaat, opweg helpen we jouw op weg betreffende ons praktische checklist. Werk op bruna.nl een hele HiSchool checklist af, deel een checklist ofwel reken meteen af.

Ondanks het het leven van DiCaprio ook niet behoorlijk verschilt over het van Belfort, zegt DiCaprio nimmer drugs te hebben aangewend. Bestaan opvoeding weerhield hem hiervan en een dagelijkse shitshow met drugsgebruikers in Hollywood waren vanwege hem reden voldoende teneinde ook niet met een verleidingen toe te geven.

Het kabinet trekt €75 miljoen uit teneinde jonge boeren te helpen welke een agrarisch beurs wensen beginnen

“Samen waren we kwijlend aan een vloer aan het kruipen en creëerden we een duet aan gorgel geluiden. kijk hier Destijds er iemand binnen kwam, vroeg persoon wat we in godsnaam aan het doen waren.”

Toen deze uit de gevangenis is gekomen, bezit deze het boek ‘The Wolf of Wall Street‘ geschreven, en in januari 2014 voorkomt hier de verfilming met (waarin hij vertolkt word door wie weet niet zo vervolgens Leonardo Di Caprio).

Niet slechts ons doelstelling, doch een visie aangaande de toekomst kan zijn essentieel. ‘Doelen bestaan slechts tijdelijk, maar een visie is permanent. Hoe wil jouw leven? En hoeveel kinderen wensen zijn je later hebben? Zorg een visie en scan onophoudelijk andere horizonten af voor nieuwe inspiratie. 

Voor diegene die Jordan Belfort nog niet kennen: deze kreeg dit voor mekaar teneinde in ons heerlijke tijd miljarden te verdienen op Wall Street. Dit deed hij achteraf gezien ook niet op ons compleet legale manier, en bezit hiervoor ook voor in een gevangenis gezeten.

Naar persoonlijk zeggen hebben slachtoffers zo’n $50 miljoen betreffende hem tegoed. ‘Wanneer je iedereen heb terugbetaald, denk je het je me een stuk beter ga voelen. Trouwens was 95% van wat ik deed, volkomen wettelijk.’

Voor ICO’s is sprake van uitgifte aangaande effecten en dus behoren te ze aan dezelfde voorwaarden voldoen mits een reguliere beursgang, oordeelde de Amerikaanse toezichthouder SEC afgelopen zomertijd.

Immers bezit hij ooit lilliputters uitgenodigd op een feestje, die deze tot eigen zeggen ‘goed heeft behandeld.’ 

Leonardo DiCaprio schittert momenteel als Jordan Belfort in een verfilming met De Wolf Betreffende Wall Street, nu weet een aangaande de meest geruchtmakendste films aangaande het jaar. Maar het boek kan zijn ettelijke malen interessanter. 526 pagina’s kunnen nooit gevangen geraken in 2 uur film. Het lezen van dit boek is in het geval beslist een meerwaarde. Gedetailleerd doet wonderbelegger Jordan Belfort uit de doeken hoe deze leefde, en het doet hij op zo’n aantrekkelijke methode dat zijn memoires ons ware pageturner zijn geworden.

The Wolf ofwel Wall Street is ons waargebeurd geschiedenis aan beursmakelaar Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), welke, nadat zijn baas failliet zal en hij alsnog ons poos bij ons schimmig investeerderskantoor zit, besluit teneinde zijn persoonlijk handel in aandelen op te zetten. Bestaan nieuwe firma, Stratton Oakmont, groeit binnen de kortste keren uit tot ons miljoenenbedrijf.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 2-minutenregel voor Jordan Belfort”

Leave a Reply

Gravatar